Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Skolrestaurangen

Restaurangpersonalen drivs av att arbeta ekologiskt och hållbart. De har fokus på att matsvinnet ska minska och att eleverna ska vilja och våga äta mera grönt.

Sallad på Lida förskola Sallad på Lida förskola Foto: Mostphotos

Måsöskolan har ett upprustat eget tillagningskök. Vår skolrestaurang serverar dagligen mer än en rätt. Det finns alltid ett vegetariskt alternativ. Måsöskolans kök använder främst ekologiska råvaror och lagar den mesta av skolmaten från grunden.

I Måsöskolans kök arbetar Jens, Eva, Sevin och Birsen. Skolans mål är att eleverna ska lämna matsalen mätta och nöjda. Restaurangpersonalen arbetar för att inspirera eleverna med nya smaker, bland annat i form av tema veckor.

Måsöskolans kökschef heter Jens Drugge.

 

Skolmaten idag

Måsöskolans matsedel

Skolmaten.se
Skolmaten tillhandahåller en kostnadsfri webbplats och app där du kan se matsedlar för de flesta skolors restauranger. Appen heter Skolmaten och kan laddas ner till iPhone och Androidtelefoner.

Mer om skolmaten.se och deras app

Senast uppdaterad: 30 augusti 2019